Reality Tjek
Afsnit 52: ‘Planken Ud’ (Viaplay) og ægte chok-ex i ‘Ex on the beach 5′ (DPlay)

Afsnit 52: ‘Planken Ud’ (Viaplay) og ægte chok-ex i ‘Ex on the beach 5′ (DPlay)

November 20, 2020

'Ex on the beach' (DPlay) er godt igang med sin all stars sæson, og det tegner lige nu til at blive en af de bedste. En helt bestemt ex har gjort en dramatisk entre og det kandiderer lige nu til at blive et af årets største øjeblikke.

'Planken Ud' (Viaplay) er til dig, der savner 'Robinson Ekspeditionen'. Og der er masser af backstage guf at komme efter om nøgenløbet, hajangrebet, morderen, det fingerede slagsmål og mange af de andre højdepunkter fra programmet. Jakob Kjeldbjerg bliver også konfronteret med et par af programmets største skurke og det må du ikke snyde dig selv for.

'Alene Sammen' (TV2 Play) er også i fuld gang og det tyder på at det måske er slut for et af parrene mens et andet nærmest ikke kan holde fingrene fra hinanden.

Vi samler også op på finalen i Forsidefruer (TV3) og 'Hell's Kitchen' (TV3) og så er Elvira Pitzner vendt tilbage med mere 'Bare Elvira' (DPlay). Et program, hvor det stadig mest bare er 'Bare Elvira'.

Afsnit 51: ‘Ex on the beach 5 - All Stars’ (DPlay)

Afsnit 51: ‘Ex on the beach 5 - All Stars’ (DPlay)

November 6, 2020

'Ex on the beach' er tilbage for femte gang. Den her gang er produktionen flyttet til Danmark på grund af corona-virus. Havde vejret været dårligt havde det været en katastrofe, men vejrguderne kan heldigvis godt lide 'Ex on the beach', så der er lagt op til et ordentligt brag med 8 af de gamle helte i startcastet - og to helt nye stærke deltagere.

Vi taler også om det helt nye 'Alene sammen' (TV2 Play), hvor 8 singler er blevet parret af to eksperter og skal bo sammen på en øde ø i Sverige i t10 dage.

Endelig følger vi også op på afslutningen af 'Landmand søger kærlighed' (TV2) og en mere dramatisk afslutning på 'Singletown' (DPlay), hvor Teitur først vælger at gå fra Christel, men senere ombestemmer sig.

Afsnit 50: Uro i ‘Singletown’ (Dplay) og sneak peek på ‘Ex on the beach 5′ (Dplay)

Afsnit 50: Uro i ‘Singletown’ (Dplay) og sneak peek på ‘Ex on the beach 5′ (Dplay)

October 23, 2020

Vi har besøg af Lars Sejr fra Ekstra Bladet, der den seneste tid har skrevet den ene historie efter den anden om begivenheder i 'Singletown' (Dplay), som vi ikke har set på tv. Er Teitur slet ikke så cool, som han virker i programmerne og hvorfor er Lenny utrilfreds? Få svaret til sidst i podcasten, hvor vi også kan afsløre fire af de gengangere, der skal være med i startcastet på den nye sæson af 'Ex on the beach' (Dplay)

Vi beklager den dårlige lyd på interviewet. Det skyldes som så meget andet corona virus.

Vi taler også om udviklingen i 'Hell's Kitchen' (TV3, VIalplay) og 'Holder vi et år?' (TV2)

Og endelig har vi set det helt nyt 'Planken ud' (Viaplay) - et program til alle dem, der er kede af at 'Robinson Ekspeditionen' i år blev aflyst på grund af corona virus.

Afsnt 49: ‘Holder vi et år?’ (TV2)

Afsnt 49: ‘Holder vi et år?’ (TV2)

October 9, 2020

'Holder vi et år ?' (TV2) er et nyt parforholdseksperiment, hvor tre eksperter skal vurdere om 4 par, der er på et tidligt stadie i deres forhold, også vil være sammen på deres 1 års dag. Det kan lyde underligt, men savner du 'Gift ved første blik' og kan du godt lide at spejle dig i andres op - og nedture, så er der masser at komme efter. Vi er i hvert fald vilde med programmet.

Der har også været premiere på en helt ny sæson af 'Forsidefruer' (TV3), som nu tilsyneladende har begravet alle stridsøkser. Men hvad er der så tilbage?

Vi taler også om et gigantisk koreansk X-Factor agtigt format med titlen 'I-Land'. Det går ud på at finde den næste K-Pop supergruppe, men har sit helt eget univers og blander 'Big Brother' med 'X Factor' elementer. Du kan se det med engelske undertekster på appen Viki, og det er gratis.

Afsnit 48: ‘Singletown’ (DPlay)

Afsnit 48: ‘Singletown’ (DPlay)

September 25, 2020

'Singletown' (DPlay) er et helt nyt realityprogram i Danmark. 5 par skal erklære sig som ex-kærester og flytte ind i hver sin lejlighed. Herefter skal de date andre for at teste om deres forhold er stærkt nok til at kærligheden i sidste ende kan overvinde alt. Det kan virke som et program designet til at ødelægge parforhold, men det viser sig, at det faktisk gør noget helt andet. Vi taler om hvad, i den her udgave af 'Reality Tjek'.

Vi følger også op på vores umiddelbare begejstring for FC Zulu (YV2 Zulu) og tjekker op på situationen i 'Landmand søger kærlighed' (TV2).

Afsnit 47: FC Zulu (TV2 Zulu)

Afsnit 47: FC Zulu (TV2 Zulu)

September 11, 2020

FC Zulu (TV2 Zulu) er vendt tilbage efter næsten 15 års pause. Endnu en flok boldamatører skal under fodboldlegenden Mark Strudals ledelse skabe et fodboldhold, som vi allesammen skal heppe på. Hvordan det går, taler vi om i starten af podcasten.

Vi æder også en god hat iforhold til 'Hell's Kitchen' (TV3), som vi var lidt hårde ved sidst, men som i de sidste par programmer er blevet neglebidende spændende og byder på den ene overraskelse efter den anden.

Så har de været premiere på sæson 2 af 'The Olsens' (DPlay). Endnu engang følger vi Irina og Morten Olsen afa Irina the Diva og DJ Faustix og deres familie - nu i en coronatid.

Til sidst vender vi den seneste sæson af 'Selling Sunset' (Netflix). Det er normalt meget iscenesat og scriptet, men i sæson 3 bliver programmet overhalet af begivenheder i virkelighedens verden i form af et dramatisk brud i en af kvindernes kærlighedsliv.

Afsnit 46: Kærlighed på spektret (Netflix) og Hell’s Kitchen (TV3)

Afsnit 46: Kærlighed på spektret (Netflix) og Hell’s Kitchen (TV3)

August 28, 2020

'Kærlighed på spektret' (Netflix) er måske ikke et regulært reality program, men det er et datingprogram, der skiller sig ud fra mængden. Og så er det virkelig virkelig godt.

På den anden side af reality spektret ligger 'Hell's Kitchen' (TV3), der efter 10 års pause på dansk tv endelig har fået en chance til. Oprindeligt er det kokken Gordon Ramsay, der terroriserer de medvirkende. I den danske version er det Jakob Mielcke, der har fået værtsrollen. Han er kendt fra Masterchef og er en anelse mere afdæmpet.

Vi taler også om finalen i 'Hjem til gården' (TV2), den seneste udvikling i 'Lanmand søger kærlighed' (TV2) og så er det blevet afsløret, hvem der bliver den danske The Bachelor i den første sæson nogensinde herhjemme.

Afsnit 45: Marie fra ‘Hjem til gården’ (TV2) og ‘Landmand søger kærlighed’ Sæson 7 (TV2)

Afsnit 45: Marie fra ‘Hjem til gården’ (TV2) og ‘Landmand søger kærlighed’ Sæson 7 (TV2)

August 13, 2020

Marie blev hurtigt vores favorit i den seneste sæson af 'Hjem til gården' (TV2). Hun har inviteret os ud i sit kollektiv på Christiania til en snak om hendes deltagelse i programmet.

Der har også været premiere på den seneste sæson af 'Landmand søger kærlighed' (TV2), og den her gang er der en kvinde i castet. Og med sit karakteristiske grin stjæler hun totalt skærmen fra de andre her i begyndelsen af sæsonen.

På Netflix kan man lige nu se 'Indian Matchmaking'. Det har har skabt vild debat og vrede verden over, og vi er også uenige om programmet og dets vært Sima, der arbejder som professionel matchmaker.

Endelig taler vi også om 'Fra fane til familie' (DPlay), der har Mathias og Caroline fra den første sæson af 'Ex on the beach' i hovedrollerne. De har vendt den røde løber ryggen, og programmet følger dem i månederne efter de har fået deres første barn.

Afsnit 44: ‘Below Deck’ (Netflix m.fl.) og ‘Selling Sunset’ (Netflix

Afsnit 44: ‘Below Deck’ (Netflix m.fl.) og ‘Selling Sunset’ (Netflix

July 23, 2020

Mens vi venter på nye danske reality-tv programmer, kaster vi os over et par lytterforslag fra Netflix. Først ser vi nærmere på 'Below Deck', der blandt andet også kan ses på TV2Play. Her følger vi en flok unge, der har fået arbejde på en luksus yacht i Caribien. De skal både varte skiftende gæster op og have et privatliv til at fungere.

Vi har også set Netflix' megasatsning 'Selling Sunset' om et meget succesfuldt ejendomsmægler kontor i Los Angeles. Anført af et par tvillinger og 5-6 virkelig lækre kvindelige ansatte, følger vi livet blandt de rige i millionbyen og ikke mindst på kontoret. Det er super overfladisk, men Rasmus påstår at kunne se antydningen af dybere historier i det.

Endelig taler vi også om de seneste afsnit af 'Hjem til gården' (TV2), hvor særligt Henrik har været udsat.

Afsnit 43: Hjem til gården sæson 4 (TV2)

Afsnit 43: Hjem til gården sæson 4 (TV2)

June 26, 2020

'Hjem til gården' (TV2) er tilbage med sæson 4 og der er nye boller på suppen. Fokus er flyttet fra konflikt og hen på de medvirkendes personlige historier. Vi har set de første par afsnit og er ret begejstrede.

Vi taler også om 'Dating aroudn' på Netflix og om to engelske programmer, der bevsier, at reality er meget mere end druk og hor.

Play this podcast on Podbean App